Yhtiön Esittely Tuotteet Innovaatio Jakelijat Hulto ja Tuki Ota Yhteyttä
 
Lehdistöosio/Uutiset

 

Yhtiön Esittely
Vuonna 1855 perustettu Sears Manufacturing Company oli maatalous-, rakennus- ja teollisuusajoneuvojen erikoisistuinten uraauurtava kehittäjä. Heti markkinoille tullessaan Sears sai maineen teknisesti kehittyneiden, verratonta mukavuutta ja kestävyyttä antavien tuotteiden toimittajana. Näistä ominaisuuksista tuli Searsin tavaramerkki, ja ne tekivät Searsista maastoajoneuvojen istuinten ykkösen, ja voimme tyytyväisinä todeta, että edistyksellisen innovaatiomme ansiosta olemme säilyttäneet tämän aseman vielä nykypäivänäkin.

Innovaatio
Sears on patentoinut vuosien mittaan yli 60 ominaisuutta, ja se on suunnitellut tai tuonut markkinoille ensimmäisenä esim. seuraavia ominaisuuksia: säädettävät käsinojat, kiekkomaiset liukukiskot, paikalleen kaadettavat Fabriform-tyynyt, mekaanisten saksien kaltaiset jousitukset, istuimen takana ja alla olevat paineilmajousitukset sekä vaaka- ja sivueristeet. Searsin matalataajuinen 1,2 Hz:n jousitus oli teknistä huippua sen tullessa markkinoille vuonna 1987. Se suunniteltiin erityisesti vaimentamaan suurten traktoreiden ja akseli- tai nykyään ohjaamojousituksella varustettujen traktoreiden tärinää. Istuinten alhaiset resonanssitaajuudet vähentävät käyttäjiin kohdistuvaa tärinää ja sysäyksiä huomattavasti. Erinomaisen mukavuuden lisäksi tämä mahdollistaa myös rennon ja valppaan työskentelyn. Kilpailijamme ovat alkaneet päästä näihin ominaisuuksiin vasta äskettäin.

Istuinajon innovaatio
Koska Sears haluaa säilyttää teknisen johtoasemansa maastoajoneuvojen istuinten toimittajana, olemme tuoneet markkinoille innovatiivisen ja kehittyneen, täysin uuden jousitussarjan, mm. APS- (Advanced Passive Suspension, kehittynyt passiivinen jousitus) sekä puoliaktiiviset ja aktiiviset mallit, joilla jousitustemme taajuusarvot laskevat alle 0,5 Hz:iin. Käyttäjä hyötyy suuremmasta mukavuudesta, paremmasta ajokokemuksesta ja jopa tärinän vähenemisestä.

Mukavuus
Searsin istuimet pantiin ensimmäisinä maastoajoneuvojen istuimina kattavaan ergonomiseen erittelyyn. Käyttäjä saa mahdollisimman suuret mukavuustasot tyynymallia parantavilla paineenkartoitustekniikoilla ja jousitusasetuksia optimoivalla kuuden asteen akselin ajosimuloinnilla (kuva vasemmalla).

Istuimissa on helppokäyttöisiä toimintoja ja säätöjä moniin eri käyttötilanteisiin.
Nämä nimellisarvot on testattu kentällä Pohjois-Amerikan preerioiden erittäin vaativissa olosuhteissa, esim. graniittikaivos- ja tukkialoilla. Tällaisten koneiden kuljettajat käyttävät istuimia usein yli 16 tuntia kerrallaan. Searsin istuimia testataan tällaisissa oloissa. Malliemme leimaa antava piirre on verraton mukavuus. Ergonomisesti suunniteltu suipentuva selkänoja mahdollistaa liikkumisen kaikissa työoloissa ja leveät kaksinkertaiset istuintyynyt ja käsinojat antavat käyttäjälle optimitukea rajoittamatta liikeratoja. Searsin istuimet on helppo säätää halutulle mukavuustasolle niiden monilla eri säädöillä, esim. käsinojan korkeus, istuimen kallistuma, istuimen korkeus ja ristiselän tuki.

Kestävyys
Searsin tuotteet ovat kestävyydessä maineensa veroisia. Ainoana maastoajoneuvojen istuinten valmistajana Sears on jo kymmenen vuoden ajan suunnitellut ja tuottanut istuimia, liukukiskoja ja jousituksia, joiden nimelliskestoikä kaikkein vaativimmissa kaivosoloissa on 5 000 tuntia.
Eikä tämä vielä riittänyt Searsille, vaan se kehitti viiden vuoden ajan uutta palkittua istuinta rakennusalalle. Istuimen nimelliskestoikä on 10 000 tuntia, ja siinä on käytetty materiaaleja ja menetelmiä, jotka ovat täysin uusia maastoajoneuvoissa – Sears jälleen uranuurtajana. Searsin kokemusta ja tietotaitoa on käytetty hyväksi jokaisen istuimen tuotannossa, mikä takaa turvallisuuden ja mielenrauhan.

© 2005 Dataflight Ltd
 
Home