Home
Bevezetése Termék Innováció Forgalmazók Szerviz Elérhetoségunk
 

Press section

Bevezetése
Az 1855-ben alapított Sears Manufacturing Vállalat úttöro volt a mezogazdasági, építoipari és ipari jármuvek speciális ülései kifejlesztésében. Miután betört a piacra, a Sears cég azonnal megalapozta hírnevét a modern technológiájú ülések forgalmazásával, amelyek páratlan kényelmet és tartósságot kínálnak. Ezek a tulajdonságok fémjelzik a Sears ülést, amelyek által a Sears cég piacvezeto lett az off-road ülésiparban. Ezt a pozíciót folyamatos újítások által még mindig büszkén birtokoljuk a mai napig.

Innováció
A több mint 60, a nevünkhöz kapcsolódó szabadalommal Sears volt az elso a következok megtervezésében vagy bevezetésében: állítható kartámla, a ’puck’ típusú csúszók, a „Fabriform” öntött üléspárna gyártása, mechanikus olló típusú felfüggesztés, és elso-hátsó levegos rugózás, valamint vízszintes, függoleges lengéscsillapítás. A Sears alacsony frekvenciájú 1.2 Hz rugózása újdonság volt, amikor 1987-ben bevezették.Speciálisan úgy tervezték azt, hogy elnyelje a vibrációt, amely jellemzo volt a nagy méretu traktorokra, és a tengely és most fülke felfüggesztésu traktorokra. Az ülés alacsony természetes frekvenciája jelentosen csökkenti a jármukezelo által érzett vibrációt és rázkódást.
Mindez nemcsak kiemelkedo kényelmet kínál, hanem azt is lehetové teszi, hogy a vezeto pihent maradjon munka közben. Ez egy olyan fejlesztésünk volt, amelyet versenytársaink csak nemrégen kezdtek alkalmazni.

Újítások az ülésrugózásban
Szerettük volna megtartani muszaki téren vezeto pozíciónkat az off-road ülésiparban, ezért Sears bevezetett egy újdonságnak számító és modern, teljesen új felfüggesztési kínálatot, amely magába foglalja az Advanced Passive (APS), és a Semi-Active, valamint Active verziókat, amelyek 0.5 Hz-re képesek lecsökkenteni a rugózási frekvenciát. A jármu vezetoje számára ez fokozott kényelmet nyújt, fokozott utazási teljesítményt, és a vibráció még nagyobb csökkenését

Kényelem
Az off-road iparban eloször a Sears üléseket vetették alá mindenre kiterjedo ergonómiai elemzésnek. Az üléspárnatervezést nyomásfelméro technikák segítik elo, míg a felfüggesztés optimalizálását egy hatfokos tengely szimulátor (baloldali kép) segíti elo a maximális kényelem érdekében.

Az ülésfunkciók és vezérlések könnyen használhatók. Ezeket aztán terepen tesztelik a legnehezebb körülmények között az észak-amerikai prériken, pl. a gránitfejto és fakitermelo iparban. Ezeknek a gépeknek a kezeloi gyakran több, mint 16 órát töltenek az ülésben. Ezek bizonyítják a Sears ülések minoségét. Minden egyes modellünk egyedülálló kényelmet nyújt. Az ergonómiailag megtervezett, kényelmes háttámla lehetové teszi a szabad mozgást minden munka szituációban, míg a széles, dupla mélységu üléspárnák és kartámlák optimálisan támasztanak, a mozgás korlátozása nélkül. A Sears ülések a legnagyobb kényelmet kínálják köszönhetoen az állítható kartámla magasságnak, ülés dolésszög, ülés magasság beállíthatóságnak, és a deréktámasznak.

Tartósság
A Sears jó hírneve a tartósság terén megalapozott, mivel ez az egyetlen off-road ülés gyártó cég, amely 10 éve tervez és gyárt üléseket, csúszókat és felfüggesztéseket, amelyek 5000, a legkeményebb körülmények között eltöltött munkaórát bírnak ki. Mivel a Sears cég ezzel nem elégedett meg, 5 évet fordítottak egy új, díjnyertes ülés kifejlesztésére, amelyet az építoiparban használnak, és amelyet 10 000 munkaórára terveztek, olyan anyagokat és eljárásokat használva, amelyek teljesen újak az off-road ülésiparban – egy újabb újítás a Searstol. Ez a tapasztalat és know-how van beépítve minden Sears ülésbe, biztonságot és lelki nyugalmat kínálva.

© 2005 Dataflight Ltd